Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

miercuri, 22 august 2007

Google pentru webmasteri si ethernet

Unii dintre voi le stiti si chiar le folositi. Google va ofera posibilitatea de a va verifca munca chiar cu uneltele lui. Cred ca sunt interesante pentru toti posesorii unui website. Si sunt gratuite, ceea ce le face iar atractive.

Si acum cateva cuvinte despre un website care in urma cu cativa ani a avut frumoase rezultate. Este vorba de ShopforT1. De curand, s-a transformat in Shopforethernet si se spera la si mai frumoase rezultate financiare.

E drept ca aceste oferte sunt valabile pentru USA dar puteti avea sansa sa vedeti ce inseamna oferte si cum trebuie sa invatam si noi sa oferim celor care cauta un produs. Cum trebuie sa procedam, sa atragem clientii.

La noi lipseste si zambetul cu desavarsire, nu mai spun de bine ati venit. E prea mult oare? E mai usor sa facem comert posomorati sau zambitori? Aveti pe Shopforethernet posibilitatea sa obtineti o pagina de promovare a produsului.

Selectati opportunities, apoi Affiliate Sign up in stanga paginii si urmariti instructiunile. Puteti subscrie si invata sa promovati o pagina web care va poate aduce venituri. Nu stiu daca voi reusi sa va aduc zambetul pe fata dar incerc. Nu o sa va imbogatiti dar nu se stie, macar invatati.

Voi lipsi pana la mijlocul saptamanii viitoare avand in vedere ca e luna concediilor. In cazul in care pe parcurs vor exista intrebari, ma voi stradui sa va raspund. Va invit sa postati intrebarile voastre sau parerile.

Un comentariu:

spy100 spunea...

http://www.tu.1o.ro
Scurteaza-ti link-urile lungi si transformale in link-uri usor de retinut.
Exemplu:
Link lung:http://en-US.start2.mozilla.com/firefox?client=firefox-a.........
Link scurt:http://www.tu.1o.ro/6n8