Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

sâmbătă, 4 august 2007

Newsletter

O forma des utilizata de a crea trafic, de a aduna potentiali clienti si implicit de a crea venituri este sa creezi un newsletter. Simplu si eficient. Postezi o data pe saptamana o pagina cu noutati din domeniul pe care il alegi. Astfel procedeaza majoritatea marketerilor pentru a-si dezvolta in permanenta afacerea.

Azi va voi oferi cateva exemple. Site point, WebProNews, CNet, VodaHost, 24-7Affiliate sunt doar cateva din mmultimea de newslettere care va ofera in timp util informatii de calitate. De asemeni vreau sa va ofer cateva newslettere care va ofera informatii despre SEO si ppc.

Search News, DMNews, Newswire Today sunt de asemenea cateva posibilitati de a afla stiri online. Nu trebuie sa uitam stirile gratuite oferite in permanenta de Joel Comm, unul din cei mai cunoscuti marketeri online.

Am expus doar cateva posibilitati de a afla stiri. Nu trebuie sa uitati ca in momentul in care un website, blog sau newsletter va pare interesant, sa subscrieti la RSS pentru a primi in timp util informatii despre noutatile existente.

Vreau sa explic de asemeni in cateva cuvinte ce inseamna Kontera. Daca mergeti si vizitati Un simplu site sau blog veti descoperi noutati. Plimband mouse-ul pe pagina veti observa ca anumite cuvinte sau linkuri au un aspect aparte. Ele va pot oferi informatii sponsorizate de catre alti marketeri in cazul in care dati click in imaginea care se deschide.

Este o solutie de a crea trafic si implicit venituri pentru utilizatorii sistemului. Si voi puteti sa subscrieti chiar daca traiti in Romania. Acest sistem ca si Bidvertiser nu solicita cont de Paypal si nu intra in conflict unul cu altul.

Niciun comentariu: