Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 2 august 2007

Despre trafic

Nu e vorba de traficul din capitala sau de pe DN1 ci despre nevoia de a expune website-ul mai multor posibili clienti. Si cum se poate face asta mai bine decat fiind mai expus motoarelor de cautare.
Avand in vedere ca in lume sunt foarte multe motoare de cautare, acest program gratuit iti ofera posibilitatea sa iti expui website-ul la aproximativ 350 din ele. Si sunt din cele mai mari si mai importante.

Nu rata ocazia sa inveti sa folosesti un program. Nu rata sansa de a-l lua atunci cand el e disponibil pentru ca oricand, linkul de download poate disparea. Acestea sunt ocazii de care e bine sa profiti in timp util.

Nu uita ca dupa ce ai luat acest software sa il denumesti cum iti convine tie pentru a nu uita ce este si la ce foloseste, dar nu schimba extensia (exe) de la urma pentru ca in felul acesta l-ai face inoperabil.

Niciun comentariu: