Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 2 august 2007

SEO - Simplu si eficient

Ca intotdeauna lucrurile bine facute necesita mai multa munca. Asa se intampla si cand lucrezi online. Cred ca acum si copiii prescolari stiu despre Google. Dar nu toti stim ce multe ne ofera acest gigant pentru simplul motiv ca pagina cu motorul de cautare continua sa o mentina foarte simpla pentru a fi eficienta.

Oups! Deja am ajuns la motorul de cautare... Dar cum lucreaza el stiti? Multi se lauda ca stiu. Eu nu pot face aceasta afirmatie pentru simplul motiv ca isi schimba mereu parametrii dupa care se ghideaza. Avem doar o idee despre cum functioneaza pentru ca realitatea poate fi uneori departe.

Aceste lucruri nu ne lasa totusi indiferenti si intotdeauna incercam sa obtinem noi succese in ceea ce priveste afisarea rezultatelor in urma cautarilor facute. Uneori nu stim sa cautam cum trebuie, nu stim ce sa tastam pentru a ajunge sa primim raspunsurile dorite, iar alteori nu suntem multumiti unde se situeaza site-ul nostru si ne intrebam de ce...

Simplu vor spune cei mai priceputi, nu s-a facut corect pe site optimizarea pentru motoarele de cautare sau SEO cum se spune pe scurt. Aici apare o intreaga poveste. Un mare si complex capitol pe care toti cei care lucreaza online ar vrea sa-l stapaneasca cat mai bine. Fiecare incearca sa gaseasca noi metode pentru a "imblanzi" robotii motoarelor de cautare.

Astfel se face ca sunt multe softuri SEO care mai mult sau mai putin te ajuta sa creezi un website mai accesibil si mai placut acestor robotei nazurosi sau crawler cum se numesc in engleza si care iti "citesc" continutul website-ului si dispun rezultatele uneori jalnic pentru unii "specialisti".

De aceea astazi, voi incerca sa va ofer nu un program SEO ci doar un simplu toolbar care va ofera posibilitatea sa utilizati multe programe si resurse pe care le ofera. In plus va tine la curent cu toate noutatile din domeniu care apar pe site-urile profesionistilor si implicit pe Google si Yahoo.

Veti descoperi un editor gratuit, unelte necesare pentru optimizare SEO, template si cam tot ce aveti nevoie pentru a crea. Aveti la dispozitie cele mai bune programe gratuite in domeniul SEO. Nu va ramane decat sa invatati sa le folositi corespunzator pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Pagina download

Am sa mai mentionez ca acest toolbar nu ar trebui sa va creeze probleme daca aveti un calculator bine organizat dar pentru orice eventualitate este bine sa stiti ca are si un "uninstal" in control panel pentru o dezinstalare rapida in cazul in care vreti sa renuntati la utilizarea lui. Nu va ramane decat sa aveti vointa sa creati corect ceea ce va doriti.

Niciun comentariu: