Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

vineri, 10 august 2007

Backlink Checker

Fiecare persoana care lucreaza online are nevoie de trafic, adica de vizitatori. Dar acestia pot fi atrasi in mai multe feluri. Astazi sa discutam despre una din aceste posibilitati de a obtine trafic si anume linkul plasat in alt website.

Este una din cele mai importante metode de publicitate. O persoana care cauta ceva anume viziteaza un website. Iar daca in el exista un link spre al tau si cateva cuvinte care sa-l indrume, atunci sigur va cauta sa afle mai multe dand click pe linkul tau si ajungand la tine pe website.

De asemeni, un webmaster care isi face o buna publicitate si a realizat ceva interesant va descoperi pe parcurs ca altii au postat linkul sau ca fiind interesant. Sau mai exista o solutie de schimb de linkuri care ajuta la crearea de trafic si creste rankul.

Dar cum sti daca exista postat linkul tau pe alt website poti afla azi verificand direct aici pe blog. Introduci doar adresa propriului website sau blog fara a folosi acel http dupa care apesi cauta iar mai jos vei vedea in cateva secunde rezultatul.






Backlink Checker
Enter your domain name below:


Powered by iWEBTOOL

Niciun comentariu: