Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 2 august 2007

Tu ai un hobby?

Marea majoritate a cititorilor isi pun in mod sigur problema ce anume trebuie sa inceapa pentru a avea succes online. Am sa intreb simplu, tu ai un hobby? Pune-ti ideile pe un website. Adauga fotografii, eventual filmulete, arata lumii ca existi si faci ceva.

Zilele trecute urmaream o emisiune la TV in care oamenii isi prezinta ideile de afaceri. Multi din ei nu reusesc sa obtina insa finantarea necesara. Cauzele pot fi multiple. Dar daca ar scrie cate ceva despre ideea lor pe un website, oare nu ar gasi oameni care sa le dea un sfat?

Nu trebuie sa dai detalii esentiale pentru a atrage. In felul acesta iti poti pastra ideea afacerii si iti faci si publicitate. Lumea ar putea fi interesata, ai putea ajunge sa ai cereri. Nu e si acesta un mod de a face publicitate? Multi oameni de afaceri il ignora dar in multe state, aproape ca nu exista firma sa nu aiba propriul website.

Oare de ce toate marile companii de televiziune din lume au propriul website? Doar prezinta stirile la televizor... Si totusi, acestea continua sa fie pe locurile din top si pe internet in ce priveste stirile. Si sa obtina si mari venituri din aceste website-uri. V-ati intrebat cum e posibil?

Din ce e facut internetul v-ati intrebat? Raspunsul e simplu, din linkuri. Cu cat un website contine mai multe linkuri, cu atat mai multe informatii furnizeaza. In felul acesta tot mai multi cititori sunt atrasi, e mai usor indexat de motoarele de cautare si reuseste sa apara in top.

Pentru un website mare, si veniturile vor fi mari. Pentru ca exista sisteme de plata specializate prin care proprietarii incaseaza bani pentru vizitatori. Doecamdata acestea sunt mai putin utilizabile in Romania. Dar website-uri mari exista si la noi. Si portite pentru a depasi aceste obstacole legate de bani exista.

Insa nu la asta as vrea sa ma refer azi ci la felul in care fiecare din voi poate reusi sa dispuna de cele mai simple si eficiente conditii de a atrage vizitatori catre ceea ce prezinta el. Ceea ce ii permite sa adauge zilnic noutati, noi linkuri, imagini, sunet si tot ce poate fi mai interesant pentru cititor este blogul.

Este cea mai simpla si eficienta unealta pusa gratuit la dispozitia tuturor utilizatorilor de internet. Oricine isi poate crea un cont si scrie intr-un blog cu conditia sa respecte regulile impuse. Acolo poate aduna zilnic linkuri si implicit noutati. Este exact ce va ofer eu voua. Si cel in care poate ati citit aceste informatii este tot un blog gratuit oferit de Yahoo.

Nu-l mai ignorati ci utilizati-l intr-un mod eficient. De ce credeti ca va este oferit gratuit? Pentru ca sumele la care ajunge folosirea internetului sa creasca de la an la an. De aici ca si din orice alta parte a internetului puteti obtine si voi o parte din banii rulati. Nu ezitati sa cititi in continuare si veti descoperi multe noutati.

Niciun comentariu: