Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 2 august 2007

Este SEO necesar pentru micile afaceri online?

Avand un buget restrans, daca acesta chiar exista, SEO este poate una din putinele sanse de a obtine ceva avantaje in publicarea unor pagini web. Sa nu uitam ca este disponibil tuturor cu sute de mici programe gratuite pentru editare sau cercetarea unor elemente de optimizare.

In afara de asta, SEO poate promova afacerea ta fara sa investesti bani. Si in functie de nisa pe care ai ales sa iti promovezi paginile poti fi gasit de vizitatori un timp indelungat. Daca in acest moment investesti banii in publicitate in radio, televiziune, reviste, vei depasi curand bugetul.

Tot ceea ce ai nevoie cu SEO in momentul de fata este un pic de rabdare si pasiune, un pic de interes in a invata sa-ti creezi si promovezi singur afacerile. Daca ai Google account poti prezenta usor afacerea ta.

Dupa care poti inregistra afacerea ta in Google local incurajand clientii sa-ti evalueze afacerea astfel incat sa fi capabil mai apoi sa incurajezi o eventuala implicare. Acestea fiind facute, poti face acelasi lucru in Yahoo, MSN si Citysearch.

Daca toate acestea insa va par a fi prea grele, puteti consulta un specialist SEO pe care il puteti gasi si in Romania.

Niciun comentariu: