Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 2 august 2007

SEO - o munca de viitor

Sa devii consultant sau specialist SEO este o optiune de viitor. Avand in vedere ca in momentul de fata, in statele dezvoltate se platesc salarii evaluate la 80k pe an, nu e deloc rau. E drept ca Romania e cam departe de astfel de performante dar si la noi sunt apreciati.

Internetul este in prezent una din cele mai mari surse de venit din lume si este in expansiune. A fi specialist SEO presupune a sti cum sa faci un website sa fie scos in topul motoarelor de cautare. Asta presupune insa o munca permanenta pentru simplul motiv ca algoritmii se schimba mereu.

Asa cum multi dintre voi stiti, Google este de departe cel care detine controlul. Dar tot el este si cel care in ultima perioada s-a deschis tot mai mult publicului ajutand pe cei care lucreaza online. Sa nu ne gandim acum la beneficiile companiei ci la ale noastre.

Joel Comm de aproximativ douazeci de ani lucreaza online si este un om de succes. Este persoana de la care puteti invata foarte usor cum sa va aveti succes in munca online. Prin munca lui a creat multi milionari online. Cum e si normal, cunoaste foarte bine SEO.

Chitike si Kontera sunt doua din cele mai cunoscute sisteme de optimizare online. Invatati sa creati un mall online cu ajutorul lor si sa faceti optimizare. Tineti cont intotdeauna ca indiferent ce ar sti acesti oameni despre motoarele de cautare, nu pot pune chiar totul in scris.

Pentru o perioada va voi oferi si lectiile altui specialist in domeniu, Brad Callen, creatorul SEOElite. Chiar daca programul este cam scump pentru multi din romani, informatiile pot fi folositoare multora.

Niciun comentariu: