Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

marți, 7 august 2007

15 zile de vara

Ca in mai toate domeniile si internetul sufera de venirea verii. Da, chiar caldura e de vina si concediile pe care le iau oamenii, astfel incat in aceasta perioada si traficul si veniturile sunt mai mici. Insa cei care lucreaza online isi vad in continuare de munca si gasesc mereu resurse.

Am sa va dau un exemplu elocvent in privinta aceasta. Un nou website care intentioneaza sa ofere cadouri pentru a mentine o legatura cu clientii si eventual a atrage noi clienti. Puteti semna si alege cartile si programele care va intereseaza. Oferta este destul de cuprinzatoare. Pe parcurs ce alte astfel de oferte gratuite vor aparea le voi prezenta.

Incetul cu incetul, va veti obisnui cu sistemul de lucru si intr-o buna zi veti crea si voi. Daca vizitati si celalalt blog al meu, veti gasi si acolo o alta oferta de astfel de produse poate mai atractiva chiar. Dar intotdeauna, perioada iernii este cea mai bogata in oferte si e normal pentru ca petrecem mai mult timp in casa, implicit si la calculator.

Nu ratati niciodata ocazia de a invata ceva nou. Veti descoperi in timp ca este util si placut.

Niciun comentariu: