Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 2 august 2007

RSS

Am convingerea ca majoritatea utilizatorilor de internet au auzit despre RSS. Ce inseamna, cum va ajuta pe voi sa creati trafic si implicit profit puteti descoperi citind informatii de calitate din cursurile oferite de un marketer.

Poate va intrebati de ce un marketer ofera cursuri gratuite online. Raspunsul este simplu, orice informatie expusa pe o pagina web ofera trafic. Atunci cand folosesti si adsense in pagina avantajul creste. Dar nu numai adsense e necesar ci si RSS.

Cum puteti sa utilizati un RSS intr-un blog, in website-ul vostru, cum puteti pune un RSS de la un alt website in al vostru, cum puteti plasa rezultate ale cautarilor MSN sau Yahoo, veti descoperi aici impreuna cu alte informatii utile.

Citind aceste informatii veti descoperi si un ghid RSS pe care il puteti downloada si am convingerea ca si acesta va va fi folositor.

Niciun comentariu: