Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

duminică, 5 august 2007

Cunostinte de baza

Orice persoana care isi creaza un blog sau un website are tot interesul sa il expuna la cat mai multi potentiali clienti. Dar pentru a fi gasit de acestia, primul pas pe care trebuie sa-l faca fiecare este sa reuseasca sa fie indexat de motoarele de cautare.

Dar pentru a fi indexat sunt multe cai si multe lucruri de facut. Insa primul pas si cred eu ca cel mai important in aceasta munca este sa afli cum lucreaza aceste motoare de cautare. In momentul in care sti lucrurile de baza, restul vine de la sine.

Vreau sa va prezint un website care tocmai acest lucru incearca sa lamureasca pentru cei care nu stiu. Citind cu atentie, veti avea posibilitatea sa intelegeti mai usor ce anume aveti de facut pentru a avea succes online.

De asemeni, astazi as vrea sa lamuresc un alt aspect foarte important dar care este inca ignorat de foarte multi romani si anume, ce inseamna un IP de calculator. Este vorba de forma de adresa personala cu care, orice utilizator poate fi localizat.

Din pacate exista foarte multi romani care mai cred ca ei sunt mai inteligenti ca restul lumii. Si totusi nu se gandesc la faptul ca daca ei stiu sa sparga o parola, sau un website si altii pot descoperi locul de unde au facut aceste fapte.

Iata cel mai simplu exemplu pe care vi-l pot oferi. Deschizand pagina, in partea dreapta veti descoperi adresa personala a calculatorului vostru. In plus, veti putea sa cititi si alte detalii despre aceste lucruri.

Iar aici obtineti cateva informatii gratuite. Mai multe informatii insa pot obtine cei care sunt in masura sa reduca fraudele pe internet. Astfel ca as vrea sa le spun amatorilor ca e mai bine sa isi vada de treaba, oricum faptele care nu sunt in concordanta cu legea, sunt intotdeauna descoperite si pedepsite.

Niciun comentariu: