Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 2 august 2007

Ce inseamna afaceri online?

As vrea sa va dau un exemplu proaspat. O oferta primita chiar azi din partea unuia din cei mai cunoscuti oameni de afaceri care lucreaza online de foarte multi ani si care foloseste adsense in toate website-urile pe care le promoveaza.

Este drept ca pentru cei mai multi romani preturile par astronomice, dar cu un pic de efort de promovare acesti bani se scot inzecit. In plus aveti ocazia sa vedeti modul in care se face publicitate pentru afaceri pe propriul website. Click aici.

Este modul cel mai des folosit de cei care lucreaza online. Dupa parerea mea, este o forma de publicitate cu care sunteti mai putin obisnuiti dar care totusi functioneaza. Puteti incerca si voi rugand prietenii sau vizitatorii sa isi spuna parerea despre munca voastra.

In plus, as vrea sa incerc sa va obisnuiesc cu ceea ce inseamna programare si anume HTML desi in prezent nu mai este indispensabil din cauza editoarelor care va ajuta sa creati fara sa aveti cunostinte in domeniu.

Puneti mouse-ul pagina deschisa a website-ului pe care l-am prezentat si dati click dreapta, dupa care selectati "View source". S-a deschis o pagina pe care puteti vedea ce inseamna html si ducand cursorul in jos se deruleaza inaintea voastra toata pagina.

Printre semnele care le vedeti si care mai mult ca sigur va vor parea imposibil de invatat veti descoperi si comentariul scris pe website. Dar nimeni nu va pune sa invatati asa ceva. Totul poate veni de la sine pe parcurs.

Primul pas pe care il puteti face si pe care il recomand este sa folositi un blog gratuit pe care puteti pune in practica usor primele notiuni despre adsense, mai ales ca o data creat contul, aveti acces pe Google Adsense

Niciun comentariu: