Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

sâmbătă, 11 august 2007

Webmaster toolkit

Peste tot se pot gasi astfel de pagini in care un webmaster poate verifica cum functioneaza rezultatul muncii lui. Cred ca asta a devenit chiar o moda pentru ca unele din ele te invita mai devreme sau mai tarziu, adica in functie de ceea ce iti ofera, sa subscrii.

Si uite cum, de pe o simpla pagina pe care o poate realiza oricare din voi, se pot aduna potentiali clienti. Posibilitatile sunt nelimitate pentru a face bani online, totul este sa sti carei categorii de oameni vrei sa te adresezi.

Numai in Romania exista deja peste 100 de directoare web in care, esti invitat sa-ti pui linkul. Sa nu uitam ca unele din ele mai solicita si bani in timp ce altele nu stiu nici macar sa-si faca reclama necesara pentru a atrage clienti si astfel raman directoare web doar cu numele.

Si in cazul acesta ne putem intreba daca nu stim prea bine cum functioneaza sistemul, incotro sa ne indreptam. Multi din cei care vor sa creeze ceva si nu sunt lamuriti intra pe forumuri. Dar si acolo, pentru a posta o intrebare trebuie sa subscrii.

Va spun aceste lucruri doar in speranta ca veti intelege ca internetul este ca un cerc vicios in care, unii mai curajosi reusesc sa faca bani in timp ce altii doar pierd vremea. Nu va mai numarati printre aceia din urma.

Astazi va voi indruma spre o alta zona care face parte din crearea unui website si anume spre grafica, care este parte importanta in realizarea unei placute si atragatoare pagini. Astfel ca veti descoperi cateva programe uzuale cu care puteti realiza ceva online.

Un editor de imagini bun si gratuit este gimp doar ca necesita putina atentie la instalare. Am sa va ofer si un tutorial despre cum sa construiesti un website care daca nu va va speria, va va fi chiar foarte folositor si o alta pagina pentru a invata web design.

Niciun comentariu: