Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

luni, 6 august 2007

Website creator

Revin astazi cu un nou software cu care in jumatate de ora puteti crea un mic website. Tot ce trebuie sa faceti este scrieti dinainte un scurt comentariu sau continut pe care sa-l copiati in spatiul indicat, sa setati cum doriti pagina si din cateva clickuri e gata.

El este gratuit, oferit de Yahoo, deci veti fi din start indexati de acest motor de cautare. Nu va ramane decat sa platiti pentru hosting aproximativ $5 pe luna si sunteti asigurati. Daca nu va convine aceasta plata, puteti transfera pe parcurs website-ul pe alt server. Dar trebuie sa vedeti usurinta cu care il creati.

Chiar daca nu are foarte multe facilitati in comparatie cu un editor platit cum ar fi Dreamweaver, este la indemana oricui sa-l foloseasca, inclusiv a unui copil. Chiar va sfatuiesc sa incercati fara nici un fel de problema mergand pana la plata online ca sa va puteti da seama de simplitatea editorului.

Va urez succes!

Niciun comentariu: