Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 2 august 2007

Linkuri - calitate si performanta

Pentru orice creator de website sau blog, SEO este o foarte importanta problema. Dar asta se incepe chiar cu crearea unor linkuri de calitate. Este important ca un website sa fie prevazut cu cat mai multe linkuri.

Dar asta nu e de ajuns pentru ca si calitatea lor conteaza. Daca linkurile voastre contin cratime sau underline, acelea sunt sanctionate de motoarele de cautare, dandu-va un rank mai mic decat in situatia in care acestea ar fi fara nici un fel de pauze intre ele.

Motoarele de cautare observa intotdeauna daca ai linkuri de directionare spre si dinspre website-ul tau. Este de preferat sa nu expui pe website linkuri catre pagini care nu mai contin alte linkuri considerate ca fiind dubioase.

O buna solutie in ceea ce priveste postarea linkurilor este de a plasa cat mai multe pe alte website-uri pentru a crea impresia ca ai un website des utilizat. Toata lumea stie ca sunt solutii destule pentru a-ti putea plasa linkul in alte website-uri, directoare, forumuri, etc.

Daca veti privi cu atentie activitatea unui marketer, deci un om care are experienta online, veti descoperi ca pe mai toate website-urile unde vor sa isi vanda produsele apar testimoniale sau esti invitat sa lasi un comentariu si atunci lasi si adresa unui website.

In plus, marketerii au forumuri unde intra si scriu comentarii, discuta si isi lasa si adresa unui website care in opinia lui necesita trafic. Ce bine ar fi sa inteleaga toata lumea care lucreaza online importanta unor astfel de manifestari si sa o trateze cu respectul si importanta cuvenita.

Niciun comentariu: