Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 2 august 2007

Fotografii

Da, azi va voi povesti despre fotografii. Esti un pasionat de arta fotografica sau doar iti place sa fotografiezi locuri frumoase? Esti o persoana fotogenica si vrei sa faci bani? Nimic mai simplu. Pe internet se cauta fotografii si chiar se vand la un pret bun. Nu ma refer la cele cu tenta sexuala ci la fotografii normale dar bine realizate.

Iata cum puteti realizaun album in care sa vindeti fotografii. Ce fel de fotografii sunt cautate, asta vreau sa aflati voi. Nu va voi da chiar totul pe tava, trebuie sa invatati sa munciti si sa folositi internetul la adevarata valoare pentru care a fost creat. Eu incerc prin asta sa va ofer doar o idee despre ce ati putea face.

Sa nu uitam ca fiecare website are un cap grafic. Si ca orice grafica se realizeaza cu un software. Nu va invit sa cumparati aceste produse, dar dupa cum vedeti, ele au un "free trial" in care puteti invata sa creati ceva. Invatand azi de aici, maine din alta parte, veti ajunge sa faceti o legatura intre cunostintele acumulate si sa puneti in practica.

Si sper sa primesc un mesaj intr-o zi prin care sa aflu ca aceste informatii v-au fost folositoare.

Niciun comentariu: