Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 2 august 2007

Free Ads

Pe toate forumurile am vazut oameni nemultumiti de faptul ca nu pot folosi Paypal, adsense si alte oportunitati. Astazi as vrea sa va arat cum puteti folosi Ads pe website sau blog fara sa va coste bani si fara sa aveti nevoie de conturi online.

Mergeti pe Un simplu site sau blog si cautati in partea de jos a paginii. Veti descoperi Ads-uri care provin din alta sursa decat Google dar care sunt la fel de valabile pentru cresterea traficului si pentru a incasa bani.

Tot ce aveti de facut este sa dati click pe ele, sa completati Ads-urile conform instructiunilor semnand ca publisher dupa care veti putea copia codul html oferit in pagina voastra.

Dupa care nu va mai ramane decat sa va faceti publicitate, sa spuneti oamenilor ca se poate si in felul acesta, sa-i invitati sa procedeze si ei la fel in website-ul vostru. Aceasta este o forma de publicitate prin care puteti incasa bani in mod gratuit.

De altfel puteti vedea ca atunci cand semnati primiti $20 in clickuri gratuite. Astfel ca aveti posibilitatea sa va setati campania ppc asa cum doriti. Ar mai fi o posibilitate de a semna dand click pe unul din cele 2 bannere afisate in partea dreapta.

Niciun comentariu: