Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 16 august 2007

Flash software

Pentru a veni in ajutorul celor interesati de Flash software, am sa prezint o pagina web de unde fiecare poate alege ceea ce are nevoie. Este vorba de o lista completa sa spunem cu astfel de programe.

Tot ce aveti de facut este sa incercati sa aflati cat mai multe despre fiecare program in parte, sa stiti ce anume aveti nevoie si sa incercati sa invatati sa le utilizati. Majoritatea sunt programe platite dar le puteti folosi pentru o perioada de timp.

In felul acesta puteti invata cum sa puneti audio sau video pe un website, cum sa realizati o animatie, cum sa creati un website, chiar si cum sa creati ceva nou si deosebit. Totul inseamna imaginatie in definitiv si de asta este nevoie pentru munca online.

Sunt de asemenea, programe care va pot da ele singure idei noi si originale si cu un pic de munca puteti realiza un produs competitiv. Domeniul este mai mult decat minunat pentru cei cu o imaginatie bogata si un pic de vointa.

Niciun comentariu: