Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

sâmbătă, 1 septembrie 2007

Oameni si realizari

Mark Flavin este un cunoscut marketer. Citind pagini din blogul lui si vazand ofertele lui, puteti invata multe lucruri interesante. In plus, daca va grabiti, puteti beneficia de un scurt raport despre cum sa dominati motoarele de cautare. Intr-un cuvant, despre SEO.

Joel Comm este o personalitate in marketing online si pentru multi nu mai necesita nici o prezentare. Dar este persoana care ofera zilnic noutati in domeniu. Iar rezultatele lui sunt pe masura ofertelor prezentate.

Matt Callen este o alta mare personalitate cu realizari deosebite, de la care puteti invata o multime de lucruri interesante. Cautati numele lor pe internet si veti descoperi mult mai mult decat va ofer eu in cele cateva randuri.

Lorna Thurston este o femeie care stie ce vrea si stie cum sa faca bani online. Puteti vedea ca nu este o lume doar pentru barbati. Mai sunt multe alte femei care isi merita respectul in aceasta lume prin propria munca.

Patric Chan un alt nume care ofera o multime de informatii si oportunitati de a lucra online si de a face bani. Nu conteaza de unde esti atunci cand vrei sa arati ca poti. Totul este vointa si munca iar timpul iti da posibilitatea sa te afirmi.

Am ales doar cinci personalitati de data asta pentru simplu fapt ca realizarile lor sunt atat de multe ca daca nu va sunt cunoscuti va poate lua o zi sa aflati aproape totul despre ele. Consider ca e o buna modalitate de a invata direct de la sursa.

Niciun comentariu: