Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

duminică, 2 septembrie 2007

Oameni si realizari II

Joel Osborn, o alta personalitate in marketing online va ajuta sa deveniti un super blogger. Va ofera o multime de produse cu care puteti incepe sa lucrati online. Impreuna cu Ginny Dye, o alta femeie din aceasta lume, va ofera o pagina gratuita cu un Mall.

Jason Dinner va ofera secretele paginii 404 error. In mod sigur ati vazut acest mesaj incercand sa accesati o pagina. In plus aveti ocazia sa descoperiti o multime de alte produse si oferte cautand numele lui pe net.

Ross Goldberg a postat pe blog multe informatii interesante pe care se merita sa le descoperiti. O noua posibilitate de a invata cum sa va creati un produs si cum sa-l promovati. Doar trebuie sa urmariti fiecare link in parte si sa descoperiti informatiile.

Ewen Chia este un alt prolific marketer. Interesant de vazut atat ofertele noi cat si cele vechi care nu sunt chiar putine. Intotdeauna puteti gasi ceva interesant si cam peste tot veti descoperi cadouri in schimbul subscrierii. Si asta este valabil la toti cei mentionati.

Barbara King, inca o femeie in aceasta lume, va ofera si ea posibilitatea de a obtine produse pe care sa le promovati si chiar vinde. Va ajuta sa va creati o lista de posibili clienti si chiar mai mult, va ajuta sa faceti bani prin afiliere.

Ajunge si pe azi cu cei prezentati. Am vrut sa arat printre altele ca sunt multe femei de top in aceasta lume, iar daca ele au reusit, nu inteleg de ce altii nu ar putea reusi. Am sa va spun ce au avut ele in plus. "VOINTA"

Niciun comentariu: