Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

marți, 4 septembrie 2007

Unealta indispensabila

Munca online presupune mult timp petrecut in fata calculatorului. Si ar fi si mai mult timp daca nu ar exista aceasta unealta care automatizeaza in cea mai mare masura. Va intrebati care este? Autoresponderul va face viata mai usoara si va scuteste de timp.

Tot el va da posibilitatea sa adunati clienti, sa le raspundeti cu un singur mesaj trimis unei liste de cateva mii de persoane si uneori tot el va ofera si bani. Asta in cazul in care alegeti un bun program care sa va ofere si un link de afiliere.

Mai exista si posibilitatea de a folosi un autoresponder gratuit, asa cum va ofer eu azi. Pentru ca vreau sa va arat ca se poate sa faci bani din nimic. Totul inseamna un pic de munca insa. Banii nu vor veni daca nu vei crea ceva, daca nu vei avea o lista de clienti la care sa le trimiti mesaje.

Important este sa faci primul pas. Dar despre acesti pasi am sa va explic in urmatoarele zile. V-ati gandit ce vreti sa faceti? Ce veti scrie intr-un website? Sau poate pentru inceput preferati un blog? Important e sa luati hotararea de a face ceva si mai ales de a trece la actiune.

Niciun comentariu: