Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

miercuri, 12 septembrie 2007

Tu cum faci bani cu Google AdSense

Astazi am sa ma adresez nu numai incepatorilor ci si celor care deja au o experienta pe internet. Am vazut pe toate forumurile oameni nemultumiti ca nu au rezultate cu AdSense. Pare un lucru normal pentru marea majoritate.

Ai un website si vrei sa faci bani cu el ca sa traiesti decent? In cazul asta gandeste-te la alta munca. Sau apuca-te si invata mai multe despre cum se fac banii online. Crezi ca cei care au venituri bune din adsense folosesc o singura nisa?

Un om cu mare experienta in domeniu, spunea ca din 500 de site-uri, abia daca reuseste sa realizeze 300 cu un profit onorabil. Si atunci, daca ai un singur site, cum vrei profit? In loc sa stai si sa privesti la cine iti viziteaza paginile, mai bine realizeaza inca una.

Cu cat ai mai multe nise, cu atat veniturile vor creste. In plus, de multe ori continutul acestor pagini lasa de dorit. Cu cat este mai bogat si mai variat, cu atat oamenii vor fi mai atrasi, vor reveni mai des pentru a regasi informatia dorita.

Pe langa toate aceste posibilitati pe care le-am expus, ar mai trebui remarcat faptul ca, un blog este absolut necesar pentru a crea trafic catre celelalte pagini. Si nu e o munca grea sa faci update o data la doua zile.

Oferind cititorilor informatii proaspete si in timp util, vei reusi in 2-3 luni sa atragi destui vizitatori si sa acumulezi si venituri din AdSense. Ceea ce uitati iar, este faptul ca puteti folosi si alte forme de Advertising. Cititi doar cu atentie informatiile oferite de fiecare.

Asa veti descoperi ca ati putea posta pe un blog Ads-uri oferite de Bidvertiser, AdBrite, Azzogle Ads, Fair Ads Network si sa folositi in acelasi timp si Kontera sau Chitika, in functie de ceea ce va doriti sa realizati, fara sa fie o problema.

Ceea ce conteaza, este sa oferiti cititorilor un text bogat si atragator, unic si nu copiat din alta parte, sa reusiti sa le treziti interesul si sa ii convingeti sa revina. Cautati sa oferiti informatii cat mai interesante si la momentul oportun puteti sa-i trimiteti catre alte site-uri pe care le aveti.

Invatati sa creati un lant de informatii astfel incat vizitatorul sa fie tentat sa urmeze sfatul vostru si sa treaca de pe un site pe altul pentru a descoperi noi amanunte. In masura in care ati reusit sa creati o retea, puteti sa va implicati mai mult.

Cu un numar acceptabil de nise, insemnand cel putin 5-6, cu un blog sau doua updatate la timp, poate si cu ceva eMiniMalls sau site-uri in care sa vindeti ceva atragator, ati putea sa investiti ceva banuti intr-o campanie pay-per-click care v-ar ajuta atunci sa obtineti rezultate.

In principiu AdSense nu are nimic de-a face cu norocul ci in primul rand cu calitatea si cantitatea celor expuse. Cu calitatea pentru ca veti avea vizitatori si cu volumul pentru ca asa cum am mai mentionat si alta data, banii se aduna cu picatura.

Nimeni nu devine bogat peste noapte decat daca are sansa sa castige la Loto sau sa moara o matusa. Aici insa, lucrurile stau cu totul altfel. Aici totul tine de munca si seriozitatea cu care abordezi aceasta zona de interes.

Si daca stau si ma gandesc bine, ce e greu dupa ce ai creat un website si l-ai optimizat sa mai creezi inca unul? Nu gasesti subiecte? Incearca atunci cu incredere sa faci marketing online si vei avea subiecte destule sa creezi si 5 intr-o luna.

In plus vei avea venituri nu doar din adsense ci si din vanzarile pe care le faci. Sa nu uitam ca Google isi schimba periodic algoritmul si din aceasta cauza ati putea avea surpriza ca uneori rezultatele sa fie mai bune si alteori mai slabe.

Cu cat mai multe nise, cu atat mai multe sanse de a acumula venituri. Sfatul meu este ca o data ce ati plecat pe aceasta cale, sa va continuati munca si vor aparea si rezultatele. Nu uitati ca intotdeauna la un volum mai mare de munca si veniturile vor fi mai mari.

Un comentariu:

Rolex spunea...

Salut tuturor!
AM gasit pe net un nou site de Retea Sociala unde puteti sa adaugati articole si langa articolele puteti adauga si reclamele voastre de adsense. Inregistrati pe site, mergeti la Profil si adaugati ID-ul voastre de Adsense.
www.articole.22e.eu