Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

marți, 11 septembrie 2007

Atrage noi vizitatori

Cu totii stim ca motoarele de cautare sunt mai atrase de bloguri si de noutati. Asa sunt si oamenii. Incearca si aplica aceasta strategie si pe website-ul tau. Ofera cititorilor noutatile care crezi ca-i intereseaza.

Ai la dispozitie o multime de posibilitati folosind un sistem foarte simplu si eficient. In masura in care un cunoscut blog sau newsletter este updatat, informatiile ajung instantaneu si la tine folosind un simplu gadget.

In felul acesta, vei fi zilnic cautat de cei care gasesc ceea ce vor pe pagina ta. Pe parcurs vor afla si altii si iti vor vizita pagina. Si incetul cu incetul, vei ajunge sa obtii un rank mult mai bun. Totul consta in a sti ce sa oferi vizitatorilor.

Iar pentru succesul tau, intotdeauna trebuie sa expui ce doresc ei sa gaseasca acolo si nu ce doresti tu sa citesti. Doar in felul acesta vei atrage mai multi vizitatori. Uneori, chiar daca nu ne place noua, trebuie sa avem grija sa placa publicului.

Niciun comentariu: