Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

duminică, 9 septembrie 2007

Vrei sa vinzi un website?

Nu o data am vazut anunturi pe diferite forumuri cu oameni care vor sa vanda sau sa cumpere un website. Am sa vin si de aceasta data in ajutorul celor care nu stiu cum sa procedeze. Oricine poate vinde sau cumpara cu ajutorul acestui brooker.

Puteti gasi o multime de oportunitati, cu preturi incepand de la 5000$ sa spunem si ajungand peste 400.000$. Totul este in functie de buzunarul clientului. Iar in momentul in care vrei sa vinzi, daca mai creezi ceva trafic si ai adsense in el, poti obtine un pret bun pentru munca ta.

Ceea ce conteaza, sa fie in limba engleza si poti obtine un pret bun, mult mai bun decat daca ai cauta un client de-al nostru. Puteti vedea cateva oferte accesand linkurile. Am vazut website-uri produse de romani care pot fi vandute cu peste 10.000$ fara multa bataie de cap.

Niciun comentariu: