Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

miercuri, 31 octombrie 2007

Free Software

Foarte multi oameni au probleme la capitolul grafica si design. Am descoperit pe OptinDesign un software gratuit care te ajuta sa creezi squeeze page foarte usor. In plus, ai la dispozitie si un manual in care gasesti informatiile necesare.

De asemeni, puteti downloada gratuit 331 imagini necesare pentru a fi folosite pe un website, blog, carti sau documente. Este o oferta care merita a fi luata in considerare de toti cei interesati in munca online deoarece stim cu totii ca Photoshop este un program scump si necesta munca si timp.

Unele produse pot fi folosite pe mai multe website-uri sau pagini fara sa necesite modificari. Iar acesta este un lucru foarte util, avand in vedere ca poti castiga timp in realizarea celor propuse. In plus, la promovarea acestei pagini, poti sa-ti formezi o lista de clienti, sau sa castigi bani vanzand alte produse realizate de acelasi creator.

Intr-un cuvant, este o oferta gratuita demna de luat in seama. Mai mult, daca nu va convine ceea ce gasiti acolo, puteti oricand sa va stergeti din lista de utilizatori renuntand si la folosirea celor obtinute de pe acest website.

Niciun comentariu: