Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

marți, 9 octombrie 2007

Video egal trafic

Din ce in ce mai mult, oamenii sunt atrasi de scurtele inregistrari video care sunt postate incepand cu You Tube si terminand cu micile noastre website-uri romanesti. Sper sa nu supar pe nimeni cand spun asta dar e real.

Inca nu avem la noi site-uri care sa concureze cu You Tube dar sper sa avem intr-o buna zi. Oameni capabili exista sa realizeze si la noi ceva serios. Dar nu despre asta vreau sa vorbesc acum.

Astazi prefer sa arat ce inseamna cateva minute de imagini video pentru un website. In primul rand inseamna trafic. Asta in cazul in care este vorba de ceva frumos si interesant, bine realizat, tinand cont de clientela caruia se adreseaza.

Pentru ca in primul rand trebuie sa postezi pentru a atrage pe cat posibil, o anumita categorie de persoane, in functie de interesul tau. Degeaba postezi desene animate daca vinzi informatii. Clientii interesati de informatiile tale vor fi putini.

Sa nu uitam de asemeni ca exista si posibilitatea de a obtine venituri din imaginile pe care le prezinti. Este adevarat ca si aceste venituri vor fi in functie de numarul de vizionari. Dar asta este deja alta poveste.

Concluzia este ca un video bun, atrage vizitatori ceea ce inseamna trafic. Traficul la randul sau poate insemna potentiali clienti pentru acel website, sa spunem pentru acel marketer. Dar este important sa convingi omul sa mai vina.

Iata parerea unui marketer de succes despre aceste lucruri. Vizionati acest video si apoi trageti singuri concluziile. In mod sigur veti sti cum sa procedati mai departe.

Niciun comentariu: