Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

vineri, 12 octombrie 2007

Google tricks

Asa se numeste si filmuletul pe care il puteti vedea. Intotdeauna apare ceva din care poti invata. Dupa cum puteti observa in partea dreapta, apare alt link nu cel cu trimitere catre Google Romania ca la filmul din Un simplu site sau blog.




Probabil ca realizatorul este altul. Dar in mod sigur vor fi intre voi persoane care isi vor pune intrebarea, cum au fost realizate aceste filme sau cum se realizeaza. Raspunsul este deja de mult timp in aceste bloguri.

Am sa reamintesc insa aceste lucruri. Un bun program de capturat imagine de pe propriul desktop se numeste Jing. Iar un astfel de filmulet inregistrat pe adsense poate fi postat de oricine si poate aduce beneficii financiare realizatorului.

Dar cum cei mai multi romani nu se ostenesc sa faca bani ci doar sa se bucure de ei, modul in care ii obtin fiind uneori cel putin curios ca sa nu spun altfel, putini vor fi cei care vor incerca si ei sa realizeze ceva util si interesant, aducator de foloase.

Inchipuiti-va ca realizati 10 filmulete pe luna, a cate 2-3 minute, un film fiind vazut de 3-4000 de ori pe un singur website. Salariul vostru ar putea fi un ciubuc la sfarsit de luna. Credeti ca gresesc cu ceva? Incercati si convingeti-va singuri.

Niciun comentariu: