Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

miercuri, 17 octombrie 2007

O oferta deosebita

Avand in vedere faptul ca sunt cativa oameni interesati de acest domeniu de activitate am hotarat sa le ofer posibilitatea celor care pot lucra in limba engleza sa isi promoveze mai bine si mai usor munca.

Si cea mai puternica metoda de promovare gratuita online este Squidoo. Am sa mentionez doar faptul ca nu accepta decat materiale in limba engleza si fara continut interzis. Stim cu totii ce inseamna aceasta.

Devenind membrii, aveti pagina voastra, veti invata mai multe despre promovarea online si veti putea sa obtineti un rank mai bun in motoarele de cautare pentru website-ul sau blogul vostru. In final, puteti sa realizati si profit de pe urma acestei munci. Dar despre asta veti afla in timp.

Linkul oferit este o invitatie pentru cei care stapanesc foarte bine limba engleza, de a deveni membrii. In general, cei care posteaza aici sunt cunoscuti in munca online. In majoritate marketeri, jurnalisti si programatori.

Trebuie sa stiti ca sunt peste 100.000 de astfel de pagini pe internet si fiecare continut postat obtine un loc foarte bun in motoarele de cautare. Pentru toti cei implicati in munca online, aceasta este in mod sigur cea mai puternica forma de promovare gratuita online.

Incepand de azi puteti beneficia si voi de acest link timp de o saptamana, dupa care voi modifica continutul iar linkul va fi inlocuit. Cautati sa expuneti un material nou si interesant pentru a atrage cat mai multi clienti.

Niciun comentariu: