Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

miercuri, 3 octombrie 2007

Photoshop pentru toti

Toata lumea recunoaste ca photoshop este cel mai bun program in domeniu. Din acest motiv nici nu este gratuit. Insa este bine sa inveti sa-l utilizezi avand in vedere ca ai posibilitatea sa-l iei ca trial.

Nu stiu cat va fi tinut online acest blog dar este bine sa invatati atata timp cat aveti posibilitatea. S-ar putea ca peste putin sa nu mai gasiti informatii gratuite despre acest program. In partea dreapta a blogului veti gasi linkurile care va intereseaza.

Probabil vor mai aparea articole dar in momentul in care blogul respectiv si-a atins telul si nu mai merita sa fie updatat, va fi scos din circuit. Unii poate se vor intreba de ce sa fie scos. Altii poate nu cred acest lucru.

De regula un marketer poate sa lase un website online atata timp cat are nevoie de el. Dupa care, daca nu-i mai este necesar il scoate. In timp, interesele pot diferi de la moment la moment si atunci e normal ca acest blog sa dispara.

Deci cautati sa adunati informatiile fara sa platiti sau sa subscrieti pentru a le obtine.

Niciun comentariu: