Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 25 octombrie 2007

Creaza lista ta

De curand a aparut o noua oferta. Poti sa beneficiezi de software, carti, video si sa iti creezi lista personala de clienti postand pe acest website ceea ce ai de oferit. Este o modalitate foarte buna de a atrage clienti mai ales ca esti ajutat de catre ceilalti marketeri.

Sunt doar cativa pasi simpli de urmat. Semnezi gratuit pentru oferta, iti alegi produsul pe care vrei sa-l oferi gratuit, schimbi cateva date la pagina respectiva sau iti creezi tu alta si apoi postezi oferta proprie pe acest site.

In principiu datele care trebuiesc schimbate sunt numele produsului, numele celui care le ofera, adresa de e-mail. Daca vrei sa fii mai convingator poti sa rescrii articolul respectiv. Fiecare isi realizeaza proiectul asa cum crede de cuvinta.

Iar o pagina gratuita poti crea oricand pe Freewebs. Sau iti poti alege un alt website unde sa postezi gratuit sau cu plata, in functie de ceea ce doresti sa realizezi. In situatia ca vrei sa atragi mult trafic, este indicat un hosting cu plata.

Posibilitati de a crea gratuit un website sunt multiple. Puteti crea direct pe Google, MSN, Yahoo sau altele pe care le puteti alege voi singuri. Daca vreti hosting cu plata sunt multe firme care ofera si website creator.

Totul este sa faci pasul cel mai important si anume sa incepi. Veti descoperi ca restul vine de la sine. Chiar daca uneori mai apar greseli, acestea se pot remedia pe parcurs. Nimeni nu s-a nascut invatat. Dar daca nu te straduiesti, nu inveti.

Niciun comentariu: