Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

luni, 22 octombrie 2007

PayPal in Romania

In urma cu doar cateva luni existau pe internet pagini in care se semnau petitii pentru ca PayPal sa accepte si Romania pe lista sa de clienti. In vara a aparut prima veste buna si anume ca si noi putem trimite bani prin acest sistem de plata online.

Si doar dupa cateva luni iata ca am fost inclusi in lista celor care au acces complet la sistem. Pentru multi oameni asta este de un real ajutor. Oricine poate acum sa creeze un cont online si daca nu ai inca, poti direct de aici.

Ar mai ramane cateva lucruri de care avem nevoie si unul din ele este ClickBank. Sper ca intr-un viitor apropiat sa reusim si acest lucru. Dar iata un raspuns oferit de ei la solicitarea mea de a deschide un cont. Nu fac altceva decat sa redau mesajul primit de la ei si pe care il pastrez.

"Hello,

We are no longer accepting clients from certain countries due to the highpercentage of fraud we've experienced with those countries.Unfortunately, Romania is one of those countries. Sorry for the inconvenience.

Regards,

ClickBank Review Team"

Si aici se incheie mesajul. Nu am facut altceva decat sa dau "copy si paste". Am totusi convingerea ca in scurt timp se va schimba si aici politica privind tara noastra si vor intelege ca au pierdut in acest timp.

Doar de noi depinde asta. Si de corectitudinea cu care ne vom purta pe viitor fata de serviciile oferite de Paypal in tara noastra. Sa nu uitam ca acum fiecare din noi poate folosi la fel de bine eBuy. De acum cei care sunt capabili pot crea mall online sau vinde direct in eBuy.

Deja domeniul eBuy.ro este rezervat dupa cum spune Google. Lumea se misca repede asa ca asteptam noutati.

2 comentarii:

Anonim spunea...

sal,

Ar trebui sa incepem o petitie si pt ClickBank.. cred ca ar ajuta mult.. dar ceeea ce multi nu stiu este ca Romania a existat canda pe list tarilor acceptate de ClickBank dar au 'decis' sa ne excluda..

sper sa se faca ceva in viitorul apropiat.. de fapt am convingerea ca lucrurile se vor schimba.. in bine.. :)

multumimt pentru acest articol si toate cel bune

Renu :)

Teodor Bita spunea...

Din pacate am incercat in cateva randuri sa iau contact cu Clickbank si am solicitat acces pentru tara noastra. A fost respins de fiecare data. Marketing pe internet se face de putin timp in Romania. Sunt persoane care au conturi de clickbank facute de ei personal sau de prieteni dar in strainatate. Ca intotdeauna la noi primeaza egoismul si nimeni nu vrea sa aiba acces toti la acest sistem. Poti folosi Amazon, Commission Junction, Sharepaynow, Paydotcom sau LinkShare care e foarte bun. Gasesti detalii pe http://mariuca-marketing.blogspot.com