Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

luni, 29 octombrie 2007

Your page rank

De cand am inceput sa folosesc adsense si google analitic, am reusit sa obtin mai mult trafic. Din aceasta cauza am descoperit ca si page rank-ul a crescut. Catre acest lucru tindem cu toti, cei care avem un website sau blog.

Iata ca sistemele oferite de Google ofera celor care le utilizeaza un real ajutor atunci cand sunt puse in practica in mod corespunzator. In plus, un pas important pentru cei care vor cat mai multa publicitate si respectiv trafic, este adwords.

Cateva mesaje create cu atentie, poate face dintr-un site necunoscut un adevarat miracol. Totul este sa sti cum sa compui si mai ales ce anume cauta lumea. In plus, adaugand periodic continut proaspat, vei face cititorul sa revina.

Chiar daca ai un website, ai posibilitatea sa adaugi periodic continut proaspat. Este vorba de acel article submitter pe care il poate folosi oricine. Mai ales ca este gratuit. Eu va ofer aici un singur exemplu dar posibilitati si modele de freeware pentru article submitter sunt multe.

Nu trebuie decat sa cautati si sa alegeti ceea ce va convine si credeti ca va poate ajuta mai bine in munca voastra. Dar nu uitati ca trebuie sa fiti si indexati de motoarele de cautare catre care trimiteti articolele respective.

Si nu este greu pentru ca fiecare mare motor de cautare iti ofera posibilitatea sa-ti creezi pagina personala asa cum probabil aveti toti pe Yahoo sau Google. Nu trebuie decat sa creezi cont, sa personalizezi pagina, sa adaugi linkul pe ea, sa citesti informatiile cu atentie si sa pui in practica.

La personalizarea paginii, Google iti ofera deja posibilitatea de a crea pentru fiecare link, cel putin un mesaj echivalent adwords. In functie de cum il creezi, ce scrii in el, vei reusi sa castigi vizitatori pentru site sau blog.

Niciun comentariu: