Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

vineri, 2 noiembrie 2007

Video despre Flash

Pentru cei mai multi utilizatori internet, este destul de greu sa invete sa utilizeze diferite programe pentru a crea un website. Din aceasta cauza azi am hotarat sa ofer doua video din care puteti invata unele lucruri.

In primul veti vedea cum se instaleaza un video intr-un site. In al doilea veti vedea cum se poate crea un buton in flash. Si dupa ce veti urmari aceste doua video, in mod sigur va veti intreba cu ce program puteti realiza asa ceva.

Puteti folosi Dreamweaver care este cel mai cunoscut si usor de utilizat sau Adobe Flash CS3 Professional. Insa la fel de usor veti putea lucra pe un alt program. Cu ceva timp in urma am afisat o lista cu programe flash din care puteti alege. Sau puteti lucra online in orice software.

Aveti posibilitatea sa folositi cele mai bune programe, in care, doar imaginatia voastra este limita. Eu incerc sa va ofer doar informatii despre diferite moduri de lucru. Nimeni nu s-a nascut invatat dar numai lucrand puteti invata.

Niciun comentariu: