Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

sâmbătă, 24 noiembrie 2007

Promoveaza-ti munca

Iata cateva motoare de cautare carora va puteti trimite pagina voastra de web. Deoarece erau foarte multe linkuri de postat pe o singura pagina si la un singur articol, aici voi continua lista. Multe din ele sunt gratuite dar sunt cateva care cer si o suma minima.

Prima parte a acestui articol a fost postata tot azi pe Un simplu site sau blog.

reallybygsearch, realook, webprowler, searchengine101, payperclicks, searchgorilla, searchinvader, search-world, seeflorida, sewvillage, sharksearch, sitegopher, spiderjump, termly, uksprite, bittercritic, work-from-home-search, monkiesearch, zonehuntppc, starbana.

Unele sunt chiar la pagina unde trebuie sa semnati iar altele urmeaza sa mergeti voi la pagina unde va introduceti datele. Folosind numai cele care sunt gratuite aveti sansa ca pagina voastra sa fie gasita de toti cei care se afla in U.S.A. si veti fi indexati de marile motoare mai usor.

Cei care lucreaza marketing pe net cunosc importanta si valoarea acestor informatii. Nu astept multumiri de la nimeni, mai ales ca sunt persoane deranjate de aceste informatii gratuite. Si totusi le dau in speranta ca vor fi folositoare si celor mai putin priceputi.

Acest mod de promovare va poate lua o zi intreaga dar merita munca. Daca doriti sa investiti si un minim de 100$ sa spunem, veti reusi mult mai mult decat sperati.

Niciun comentariu: