Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

marți, 27 noiembrie 2007

Promovare pe net

Una din caile cele mai importante de promovare pe net este inscrierea pe website-uri de Social Network. Si cele mai importante in acest domeniu sunt Facebook si MySpace. Asta pentru cei care se implica in lucru in limba engleza in special.

Sunt gratuite si va pot asigura un mare numar de vizitatori. Alta solutie eficienta de promovare ar fi forumurile pe care de asemeni va puteti inscrie gratuit. Este important ca peste tot unde va creati cont sa adaugati si linkul catre site-ul vostru pentru a fi vizitat.

Blogurile va asigura o alta solutie de promovare. Daca folositi si KeywordBuzz care poate fi downloadat gratuit de pe Un simplu site sau blog va fi foarte simplu de reusit in aceasta munca. Dupa ce ati adunat un numar de articole pe blog, va puteti inscrie gratuit in Blog Catalog.

Este o buna solutie de a va promova munca. Vizionati bloguri si adaugati pe cei care va place cum posteaza, la prieteni. In scurt timp veti avea multi vizitatori. Daca zilnic adaugati cel putin doi prieteni in blog catalog, in scurt timp veti fi multumiti de trafic.

Ideal este ca zilnic sa dedici macar zece minute pentru un nou articol si promovarii acestuia sau site-ului pe care l-ai creat. Deja si in Romania exista comunitati la care puteti subscrie in cazul in care lucrati in limba romana.

Si pe acestea fiecare roman stie sa le gaseasca. Multi dintre voi deja ati subscris la unele dintre ele astfel incat nu voi mai reveni sa le enumar. Tot ce aveti de facut este sa va apucati cu curaj de treaba.

Niciun comentariu: