Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

duminică, 11 noiembrie 2007

Posteaza URL gratuit

Multi nu stiu cum sa reuseasca sa fie indexati de motoarele de cautare, cum sa faca sa aiba cat mai multe linkuri postate. Astazi am hotarat sa arat cateva lucruri referitoare la acest aspect.

O alta solutie este de a iti crea un cont pe diferite website-uri (social network) cum sunt MySpace, Facebook, Zebo, StumbleUpon, Flickr, etc. si de a scrie un articol, la urma caruia sa iti pui linkurile.

Forumurile sunt alta solutie importanta care iti da aceasta oportunitate. Dar cea mai buna solutie dupa parerea mea este aceea de a-ti face pagina personala pe marile motoare de cautare si de a-ti pune linkurile pe ea. Totul este gratuit.

In cele ce urmeaza iti voi oferi o scurta lista cu motoare de cautare care iti ofera posibilitatea de a crea pagina personala: Yahoo, AOL, MSN, Lycos, My Netscape, Opera, Excite, Netvibes, Usa Today, Google. Mai sunt si altele, in functie de tara in care te afli si pe care tu deja le cunosti.

Niciun comentariu: