Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 15 noiembrie 2007

Free Viral Traffic

Din cate modalitati de a obtine trafic am vazut pana acum pe internet, pana azi niciuna nu a fost convingatoare. Dar am avut ocazia sa descopar o solutie pe cat de simpla pe atat de ingenioasa de a-ti promova un website in mod gratuit.

Semnand pentru o pagina gratuita iti creezi propriul mesaj (ads) care apare pe un numar de pagini. Fiecare semnatar accepta ads-urile tale pe paginile lui si pe masura ce numarul semnatarilor creste, e firesc sa creasca si numarul celor care iti viziteaza pagina.

Nu trebuie decat sa introduci codul html pe o pagina unde sa fie vizibil un link sau un banner, sau sa-l bagi intr-un website special pentru trafic pentru a promova in acest fel pagina ta si in curand vei avea o multime de vizitatori.

Important este sa completezi pagina intocmai cum esti invitat si sa nu modifici nimic altceva si in scurt timp vei obtine trafic din ads-urile care apar pe alte pagini, tocmai ale celor care semneaza dupa tine. Daca modifici alte date, ads-urile nu mai apar pentru ca se rupe legatura.

Poti astfel sa promovezi foarte bine un website nou care nu a avut timpul necesar sa fie indexat de motoarele de cautare daca ai solicitat aceasta gratuit sau sa atragi un numar si mai mare de vizitatori fara sa platesti pentru asta.

Atunci cand dai click pe pagina pe care o promovezi, vei descoperi linkul tau ca fiind primul pe lista celor promovate de urmatorul semnatar al acestui sistem. O treaba ingenioasa care merita 15 minute pentru a o promova.

Niciun comentariu: