Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 22 noiembrie 2007

Free Website Creator

Unul din cele mai puternice si mai bune software care exista pentru a crea un website care sa-ti aduca profit este HyperVRE. Si mai bun am putea spune, este faptul ca este gratuit. Cu el poti crea simple pagini sau website-uri mari care sa fie in topul cautarilor.

Si toate acestea pentru ca functioneaza pe sistemul sustinut de Google, creand continut AdSense. Chiar daca nu esti profesor de limba engleza dar sti sa citesti si intelegi ceea ce faci, acest program te ajuta sa ai un continut unic si perfect pentru robotii lui Google.

Dupa ce ai creat continutul nu trebuie decat sa introduci pe fiecare pagina codul unic generat de Google pe contul tau si astfel ai un venit asigurat. Nu trebuie sa privesti la realizarile altuia care sunt afisate pe pagina respectiva, doar sa incerci sa faci si tu ceva asemanator.

Fiecare om, pe masura ce capata experienta poate sa obtina un beneficiu mai mare. In plus, nu toate zilele sunt la fel. Sa nu uitam ca periodic Google isi schimba algoritmul si un website care a produs 200 $ intr-o luna, poate sa ajunga rapid la dublu sau jumatate pentru o perioada.

Dar acest lucru nu trebuie sa te dezamageasca si sa nu depui efort in a crea. Sunt mari marketeri care, cu toata experienta acumulata in ani de zile descopera ca dupa ce a facut un website, acesta nu iese in evidenta asa cum ar dori el.

Si atunci apar astfel de creatii de vanzare periodic pentru sume cuprinse intre 50 si 100 $. Poate veti avea ocazia sa intalniti si asa ceva. Si va veti intreba daca se merita efortul pentru sumele respective. Nu trebuie sa uitati cum functioneaza sistemul insa.

Un marketer cauta intotdeauna o nisa in care sa aiba succes. Nisa reprezinta domeniul sau mai bine zis subiectul in care incearca respectivul sa creeze un website. De cele mai multe ori se poate sa nu aiba nici un fel de cunostinte legate de acesta.

Programele pe care le foloseste insa, ii ofera posibilitatea sa creeze un continut unic, care sa-l propulseze in topul motoarelor de cautare. Iar acesta este unul dintre ele. O data creat acest continut care as putea spune ca este deja optimizat ajunge pe un website.

Dar poate ca altii au avut cunostinte mai bune despre acea nisa iar modul de optimizare s-a dovedit mult mai bun. In aceasta situatie, pentru a nu iesi in pierdere, deoarece a petrecut ceva timp sa creeze, il pune in vanzare.

Pe el in mod sigur nu il multumeste dar pentru altii poate fi bun. In plus, cine spune ca vinde unul singur? Daca gaseste 100 de clienti, vinde acel website la fiecare. Cumparatorii vor realiza un profit dar mult mai mic. in schimb, pentru el, sumele adunate din vanzare vor compensa munca mai mult decat perfect.

Si pentru un client care este foarte priceput sa il expuna motoarelor de cautare si sa il indexeze va fi un profit. Sa spunem ca plateste pentru acel website 100 $, inca 40 $ pentru hosting si 60 $ pentru promovare.

Daca scoate 100 $ pe luna din acel website, are de 5 ori banii inmultiti intr-un an de zile. Credeti ca toate firmele isi multiplica investitia de 5 ori intr-un an? Eu personal ma indoiesc de acest lucru in Romania de azi.

Niciun comentariu: