Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 28 februarie 2008

Primii pasi online

Pentru toti cei care au fost si sunt interesati sa lucreze acasa astazi am pus online un website care sper sa ajute. In felul acesta fiecare poate reveni sa reciteasca informatiile atunci cand doreste, cand are nevoie de ele. Insa intotdeauna rezultatele vor fi pe masura muncii fiecaruia si a straduintelor personale in a invata sa lucreze cu un program sau cu altul.

Primii pasi online reprezinta doar un prim pas in munca fiecaruia, acasa, pe internet. Cu aceasta ocazie am aplicat la un forum gratuit pentru ca a fost mai simplu si nu a cerut timp in crearea lui. Acum fiecare cititor poate incerca sa lucreze si atunci cand are timp sau probleme, se poate inregistra pe forum si isi poate expune problemele cu care se confrunta si in felul acesta poate obtine si rezolvarea lor. La fel de bine isi poate prezenta realizarile sale. Voi incerca sa fac din el o modalitate de comunicare cu cei interesati de munca pe internet. Comunicarea si informarea pot fi totul atunci cand lucrezi online. Adaugati linkurile voastre atunci cand ati creat ceva si nu va sfiiti sa va spuneti parerea. Intotdeauna un forum reprezinta o solutie de trafic de care, fiecare din cei care lucreaza pe internet are nevoie.

Am fost un pic presat de timp dar pe parcurs voi continua sa completez anumite pagini cu programe si informatii. Acest website a fost realizat in mai putin de o saptamana de munca de catre o singura persoana. Pana la sfarsitul saptamanii care urmeaza voi incerca sa adaug o multime de informatii despre alte programe, despre site-uri cu PLR sau MRR, noi JV si video despre cum sa lucrezi cu unele programe.

Niciun comentariu: