Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

vineri, 15 februarie 2008

Mini-Site Secrets Revealed

In primul rand, nu trebuie sa uitati ca reclama este sufletul comertului cum se spune pe la noi. Acest principiu as spune ca e valabil si pe internet. In fiecare site de comert, veti observa ca se minte. Se minte in scopuri productive, adica pentru a atrage. In schimb, toti sunt foarte corecti. Ceea ce au promis in pagina respectiva ofera. Sau o face in asa fel incat sa crezi ca ai primit ceea ce ai asteptat. Ca vei primi altceva mai fara valoare sau va lipsi un mic amanunt care este mai mult decat necesar in ceea ce priveste succesul, asta e altceva. Important este sa nu simti.

E usor de crezut ca ai obtinut ceea ce ai nevoie dar nu sti sa pui in practica. La noi in tara, am intalnit un individ care se lauda ca face vanzari pe internet, marketing mai precis si vinde un cd cu vorbe goale pe o caruta de bani, oferind printre altele si un website gratuit pe care probabil l-a primit la o promotie si neavand posibilitatea sa puna contul de clickbank pe el, il da degeaba in ideea ca nici cel care il primeste nu stie ce sa faca cu el. Asta e romanul nostru. In schimb informatii bune n-ar da ca apare concurenta de care se teme.

Am gasit dimineata un mesaj de la un colaborator. E vorba de cateva video care va pot ajuta sa intelegeti mai bine cum se lucreaza un site. Nu trebuie decat sa semnati pe pagina urmatoare pentru a putea intra in posesia informatiilor dorite. Trebuie sa retineti ca principiul este acelasi in majoritatea cazurilor. Poate fi mai usor de invatat urmarind niste imagini.

Niciun comentariu: