Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

miercuri, 9 ianuarie 2008

Flash website curs

Din multele posibilitati care exista pe net pentru crearea unui site, am ales flash. Este un pic mai complicat poate, dar cu un bun profesor, poti sa inveti sa realizezi cele mai frumoase pagini. Pentru cei care vor sa invete, exista cursuri video care te ajuta foarte mult. Pe pagina despre care vorbesc, puteti gasi multe linkuri si fiecare va ofera posibilitatea sa invatati diversi pasi pentru realizarea unor proiecte. In flash doar imaginatia personala este limita. Puteti realiza pagini sau pur si simplu grafica sau animatie. Important este sa stiti de la inceput ce va doriti si sa puneti in proctica proiectul. De retinut faptul ca toate aceste cursuri sunt video pentru a fi mai usor de inteles si mai eficiente. Daca vrei cu adevarat, poti. Asa este si in flash. Important este sa fi ordonat, sa iti creezi un proiect pe hartie pentru ca apoi sa sti ce pui in practica. De multe ori, in privinta asta, vor mai aparea modificari de ultim moment dar intotdeauna ele vor fi in bine, pentru a completa si a da un aspect mai placut lucrarii. Insa atunci cand doar incerci fara sa sti concret ce iti doresti, va fi greu sa reusesti.

Un comentariu:

Unknown spunea...

cine vrea sa invete flash gratuit o poate face pe websource - www.websource.ro. pe langa curs mai gasiti si tutoriale, sfaturi, iar daca ceva nu e online, nu trebuie decat sa cereti