Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 3 ianuarie 2008

Afacere "la cheie"

Probabil ca va este cunoscuta aceasta expresie dar mai rar aveti posibilitatea de a beneficia de ea. Prin acest articol am sa va spun in mare, ce contine. Pagini de vanzare si produse, posibilitati de hosting, nise blog, top domenii, cursuri de marketing, posibilitatea de a va construi lista personala de clienti si multe altele, totul pentru a face bani.

Daca optati pentru oferta total gratuita veti obtine cum este si firesc mai putin dar veti avea totusi sansa de a invata multe din "tainele" marketingului pe net. Veti beneficia in continuare de posibilitatea de a face bani dar vor lipsi paginile gata facute. Va trebui sa creati singuri paginile web, lucru care nu este chiar asa de greu daca ai putina idee de limba engleza si de calculator.

Daca ati urmarit cu atentie articolele mai vechi, veti gasi si pe blogurile mele informatii despre cum sa construiesti o pagina, programe, etc. Pe parcurs voi mai oferi informatii despre utilizarea unor programe. Pana atunci insa, va las sa vedeti aceasta oferta de marcheting pe net.

Niciun comentariu: