Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

duminică, 22 iunie 2008

Cum sa cresti numarul de vizitatori

Ai un website si vrei mai multi vizitatori, intr-un cuvant, ai nevoie de trafic. Toti dorim acest lucru. Acum ai posibilitatea folosind un program special creat. In functie de interes, il folosesti gratuit sau platesti pentru el. Pentru un singur website se poate si gratuit dar rezultatele cele mai bune se obtin atunci cand platesti. Poate va intrebati de ce trebuie sa platesc daca pot folosi si gratuit. Raspunsul este simplu: Calitatea conteaza, iar atunci cand platesti, o obtii.

LinkSerp

Semnezi gratuit si iti creezi o campanie pentru a putea fi promovat linkul. Verifici cu atentie instructiunile si le urmezi intocmai. Asta te ajuta sa iti creasca rank-ul in motoarele de cautare, iti ofera posibilitatea de a avea mai multi vizitatori si implicit mai multe vanzari in cazul in care asta urmaresti.