Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

duminică, 25 mai 2008

Cum sa faci bani de acasa

Aceasta este una din cele mai mari preocupari ale oamenilor. Astazi am sa incerc sa mai fac un pic lumina in acest sens. Din pacate cei mai multi oameni vor sa se imbogateasca peste noapte. Am sa va prezint insa o situatie la care ar fi bine sa va ganditi.

Imaginati-va ca ati gasit un produs nou pe care sa il vindeti cu $3. Este drept ca $3 nu este o suma mare, dimpotriva, este destul de mica. Insa atunci cand ajungeti sa vindeti acel produs la suta de persoane, sunt deja venituri decente pe care orice roman ar vrea sa le incaseze. Sa nu uitam ca multi dintre oameni nu au nici macar aceste venituri si pentru ei ar fi o mare bucurie. Sa ne imaginam insa ca avem acest venit rezultat din salariu si mai reusim sa il incasam si din munca pe net. In felul acesta nivelul de trai al fiecaruia va creste considerabil.

Nu putem sa asteptam doar legi si patroni care sa ne dea mai multi bani, trebuie sa facem si noi ceva in acest sens. Sa ne imaginam ca prindem un produs bun, vandabil, la acelasi pret ca mai inainte si ajungem in timp sa il vindem la o mie de persoane. Atunci veniturile nu se mai pot compara cu cele anterioare. Tot ce trebuie sa facem pentru a avea vanzare, sa alegem un produs bun, cautat, sa facem reclama, sa gasim clientii interesati.

Realitatea este ca toti vrem produse bune, care sa aduca beneficii cat mai bune. Insa daca iti imaginezi ca vei vinde fara sa investesti un minim necesar, te inseli. Cel mai bun programator, care are un produs pe care oricine ar dori sa-l cumpere trebuie sa investeasca pentru a putea realiza vanzari. Are nevoie de un program cu care sa creeze si acesta costa bani. In plus, are nevoie de un website pe care il creaza singur. Dar o buna cazare si expunere a lui inseamna bani, pe care tot el trebuie sa-i plateasca. Nimic nu e gratis. Este adevarat ca aceste costuri nu se ridica la mii sau sute de mii de lei ca atunci cand creezi o firma de comert dar o suma tot este necesara. Uneori este de ajuns o suta sau doua de dolari, alteori nici mii nu sunt de ajuns daca nu vrei sa inveti cum functioneaza sistemul de munca pe internet.

In plus, trebuie sa fii la curent cu tot ceea ce este nou, sa citesti, sa fii informat in permanenta. O informatie buna, necesara, va costa intotdeauna bani. Iar atunci cand, apare uneori expusa gratuit, chiar daca este valoroasa, multi nu o ia in seama. Si fac asta pentru ca nu cunosc realitatea. Pentru cei mai multi din romani, a plati 3-5 $ pentru o informatie inseamna de cele multe ori a fi sub demnitatea lor. Se considera prea buni pentru a cumpara ceea ce au nevoie si fac lucrurile asa cum cred ei. Iar rezultatele sunt de cele mai multe ori un dezastru. Am observat de-a lungul anilor pe care i-am petrecut in fata calculatorului ca toti oamenii de succes in munca pe internet cumpara produse de care, de cele mai multe ori nu au nevoie fizic. Ei cunosc aceste informatii dar pentru a se asigura ca si ei pot vinde acel lucru sau a-l imbunatati, au nevoie de informatie. Trebuie sa stie ce a gandit cel care a realizat produsul, ce posibilitati si beneficii aduce acel produs, cum ar putea fi imbunatatit, intr-un cuvant, cum ar putea sa-i creasca valoarea sau interesul clientului.

La mare valoare pe langa software sunt scripturile de php care se innoiesc mereu, modalitatile de a crea trafic, de advertising dar si multe alte produse de grafica, imagine, video, etc. Multi isi vor pune intrebarea cui vinzi aceste produse. Acesti oameni exista, trebuie doar sa-i gasesti. Tu cititorule esti unul dintre ei si ca tine sunt foarte multi in intreaga lume. Pentru ca fiecare din noi vrem sa avem un trai mai bun, sa lucram acasa daca se poate, cat mai lejer, sa ne crestem veniturile. Sa nu uitam ca limba engleza este folosita de toti sau aproape toti utilizatorii internet. Sunt miliarde de utilizatori si zilnic, numarul celor care cauta ceva in acest domeniu creste mereu. Increderea insa trebuie castigata pentru a reusi in acest domeniu. Seriozitatea trebuie sa fie punctul forte in aceasta munca.

Vedem zilnic stiri despre cei care fura pe internet, nu faceti ca ei pentru ca veti ajunge ca ei. Fiti cinstiti si veti castiga mai mult. Desi in Romania se incearca furtul pentru ca asa au invatat cei mai multi in perioada comunista, aici nu se iarta. E de ajuns sa minti o data si ti-ai pierdut credibilitatea pentru totdeauna. Fiti cinstiti cu voi insiva si veti castiga mai mult.

Din pacate, cei mai multi dintre voi doar citesc, cauta ceva care sa-i ajute sa se imbogateasca peste noapte. Pe acestia ii invit sa continue sa joace la loto. Este singura sansa. Pentru cei care vor sa isi castige "painea" prin munca, pe parcurs, voi cauta sa le ofer posibilitatea de a invata sa faca vanzari pe internet. Si voi incerca si cu alte metode. Totusi, cunostinte minime de limba engleza sunt necesare pentru a reusi, deoarece, asa cum puteti vedea, programarea inseamna de regula limba engleza, iar programele si majoritatea potentialilor clienti folosesc aceeasi limba. De aceea, pentru a va gasi locul intre marketeri, cunostinte minime de limba engleza sunt obligatorii.

In scurt timp voi decide ce solutie voi adopta pentru a va ajuta sa invatati un minim necesar si o voi prezenta pe aceste pagini.