Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

joi, 24 aprilie 2008

Craigslist

Am intalnit multa lume cautand informatii despre Craigslist sau cum spun romanii Craiglist. Astazi am sa va ofer ceva informatii desi acestea nu sunt gratuite. o carte despre acest website si cum sa profiti de pe urma acestui site se vinde pe internet. Este vorba despre Craigslist Marketer Pro iar pretul este de $9.95.

Si nu se ofera gratuit pentru simplul motiv ca acest website impune reguli stricte in ceea ce priveste ads-urile. Aici nu ai voie sa vinzi ci doar sa discuti eventual despre un produs oarecare pe care il poti vinde in alta pagina. Insa poti sa adaugi un link spre acea pagina. Tot ce trebuie sa faci aici este sa faci acel produs cunoscut.

Daca ati deschis acel website, ati vazut ca toate marile orase ale lumii au pagini aparte pe domenii. Trebuie de asemeni sa sti unde anume, in ce pagina sa promovezi produsul respectiv pentru a avea succes. De aceea, ghidul despre cum sa faci bani in Craigslist se vinde. Si se vinde destul de bine.

Acest ghid de promovare pe Craigslist vine insotit de un video, o lista de orase in care ai avantaj mai mare daca promovezi si o lista in care sa iti tii evidenta ads-urilor tale. In plus, poti obtine dreptul de a vinde produsul respectiv ca fiind al tau de indata ce l-ai cumparat, iar banii obtinuti din vanzari sunt in totalitate ai tai.

miercuri, 2 aprilie 2008

Nou site de cadouri

Cand esti preocupat sa lucrezi pe internet trebuie intotdeauna sa fii la curent cu noile activitati care se desfasoara online, sa sti toate noutatile din domeniul marketing, programare, etc.

Pentru a usura acest lucru, marketerii ofera periodic posibilitatea de a benefica de produse care in mod normal se pot vinde pentru o groaza de bani. Asa este si acest nou site de cadouri:

The Massive Firesalenow Giveaway

179 de marketeri ofera carti, grafica, programe, sectiuni de programare, website-uri gata facute cu drepturi de revanzare in care trebuie sa scrii doar pretul produsului si numele tau, sa-l pui online si sa il promovezi pentru a vinde si a face bani online.

Uneori si mari marketeri apeleaza la astfel de produse pentru a avea mai multe la vanzare si pentru a putea face mai multi bani. Uneori la un produs mai adauga o oferta personala sau inca un cadou si astfel esti mai tentat sa cumperi.

Dar de data asta nu este vorba de a cumpara ceva ci doar de a fi informat, de a avea ultimele programe gratuite, carti, video, site-uri. Pentru oricine care incepe sa fie preocupat de o munca online, acesta trebuie sa fie un prim pas.

The Massive Firesalenow Giveaway

Nu rata ocazia de a fi la curent cu noutatile.