Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

vineri, 28 decembrie 2007

2008 - Un an mai bun

Pentru toti cititorii, urez un calduros La Multi Ani!

luni, 24 decembrie 2007

Tuturor cititorilor

Va doresc un Craciun Fericit si succes in munca si viata!






miercuri, 19 decembrie 2007

Strategic Profits

Asa se numeste noul program care urmeaza a fi lansat maine. Un cunoscut marketer ofera totul gratuit pentru a face bani online. Este o oferta importanta avand in vedere persoana care face acest lucru, Rich Schefren. Nu trebuie decat sa reveniti din nou maine, sa accesati pagina sau eventual sa o salvati azi pentru a putea sa o gasiti maine. Cunoscand oferta si calitatea a ceea ce ofera, sunt convins ca multi din cei interesati de munca online si care vor face acest pas vor reusi sa invete ceva, poate chiar sa inceapa sa lucreze efectiv online. Va urez Succes!

duminică, 16 decembrie 2007

Giveaway Guru

Un site care te ajuta sa realizezi venituri sau cel putin o lista de potentiali clienti atata timp cat promovezi linkul de afiliere. Un sistem bine pus la punct de un bun marketer, de pe urma caruia toti putem invata.

Vezi oferta

Veti descoperi ca merita efortul de a promova linkul de afiliere al acestui cunoscut marketer. In timp efortul va fi rasplatit din toate punctele de vedere.

marți, 11 decembrie 2007

O oferta limitata

Carti, programe, video, informatii care sunt necesare tuturor celor care vor sa lucreze online. Aceasta oferta este limitata insa pentru perioada lunii decembrie. Un site creat in mod special pentru aceasta perioada a anului. Aveti posibilitatea sa obtineti programe si informatii gratuite, sa incepeti sa lucrati online. Si chiar daca nu intelegeti absolut tot puteti vedea o multime de video despre cum trebuie sa procedati pentru a avea succes.

Nu trebuie decat sa semnati pentru aceste informatii cu adresa de e-mail si numele vostru. Veti obtine si produse pe care le puteti vinde pentru a realiza venituri. Pentru fiecare lucru in parte veti primi toate informatiile necesare in timp util. Veti putea folosi un website creator oferit gratuit pentru a va realiza o pagina web. O multime de informatii utile despre ce inseamna sa fi afiliat, cum sa promovezi un produs, cum sa utilizezi un cPanel pentru a administra un website si multe altele.

Personal va propun sa va orientati catre articole pe care le puteti posta pe un blog care e gratuit si deja aveti un pas facut in a castiga bani pe net. Mai sunt multe alte posibilitati incluzand promovarea produsului realizat de altii dar si crearea unei liste de potentiali clienti care este un factor important in aceasta munca. Se spune mereu ca banii sunt in lista si acesta este adevarul. Cum creezi lista iti explica fiecare marketer in parte. Tu trebuie doar sa actionezi.

Incearca acum cat inca nu e prea tarziu! Este singura perioada din an propice pentru a incepe o astfel de munca. Acum este perioada cadourilor, la care toti marketerii tin in mod deosebit. Acum se fac cele mai mari si mai bune oferte.

duminică, 9 decembrie 2007

Add Me

Un site complet despre promovare in marketing, cu Search Engine Submission & Optimization, SEO tool, Free Search Engine Submission, Product Feed Submission, Free Search Engine Optimization Toolbar, Pay-Per-Click Search Engine Promotion, In-Depth Web Traffic Statistics, Professional Web Design si Promotion Articles.

Pe langa toate acestea puteti descoperi si programe care sa va ajute in munca pe net. Daca ai un website in limba engleza, poti foarte bine sa il trimiti gratuit pentru indexare la 20 motoare de cautare. Foloseste orice posibilitate de a te face cunoscut.

miercuri, 5 decembrie 2007

Felicitari gratuite

Se apropie sarbatorile de iarna, perioada in care, cu totii ne amintim de cei dragi care sunt departe de noi. Si uneori ne e de ajuns o felicitare, pentru a arata celor de care suntem legati intr-un fel sau altul ca nu i-am uitat.

Am primit un mesaj de la un marketer despre un site de felicitari (eCards) pentru orice ocazie. Si este si gratuit. Poti trimite cate vrei celor dragi. Sunt peste o mie de felicitari din care sa alegi. Multe sunt animate, pentru a atrage mai mult.

Sper sa va placa si sa le folositi cu placere. Aveti posibilitatea de a trimite si de pe messenger felicitari in direct, nu trebuie decat sa o alegeti si sa o activati dupa ce ati instalat un mic toolbar.

sâmbătă, 1 decembrie 2007

De ziua Nationala a Romaniei

Avand in vedere ca e o zi deosebita as dori sa mai destind un pic atmosfera si sa mai fac un pic omul sa zambeasca desi de multe ori este destul de greu in conditiile actuale. Am primit insa de la un cunoscut marketer un mesaj care are acest dar.

Iata ca pe langa lucrurile serioase se mai pot face si glume care sa duca intr-un fel tot la profit pentru ca intotdeauna acesta este rolul unui bun marketer. Chiar daca aici nu este nimic de plata ci doar un cadou care sa ajute pe cei care vor sa reuseasca in aceasta munca.