Interactiv

Am decis ca pe o scurta perioada de timp sa raspund intrebarilor cititorilor care nu au gasit raspunsul in aceste pagini sau inca au nelamuriri in domeniu. Pentru aceasta va invit sa folositi forma de Contact .

miercuri, 12 septembrie 2007

Tu cum faci bani cu Google AdSense

Astazi am sa ma adresez nu numai incepatorilor ci si celor care deja au o experienta pe internet. Am vazut pe toate forumurile oameni nemultumiti ca nu au rezultate cu AdSense. Pare un lucru normal pentru marea majoritate.

Ai un website si vrei sa faci bani cu el ca sa traiesti decent? In cazul asta gandeste-te la alta munca. Sau apuca-te si invata mai multe despre cum se fac banii online. Crezi ca cei care au venituri bune din adsense folosesc o singura nisa?

Un om cu mare experienta in domeniu, spunea ca din 500 de site-uri, abia daca reuseste sa realizeze 300 cu un profit onorabil. Si atunci, daca ai un singur site, cum vrei profit? In loc sa stai si sa privesti la cine iti viziteaza paginile, mai bine realizeaza inca una.

Cu cat ai mai multe nise, cu atat veniturile vor creste. In plus, de multe ori continutul acestor pagini lasa de dorit. Cu cat este mai bogat si mai variat, cu atat oamenii vor fi mai atrasi, vor reveni mai des pentru a regasi informatia dorita.

Pe langa toate aceste posibilitati pe care le-am expus, ar mai trebui remarcat faptul ca, un blog este absolut necesar pentru a crea trafic catre celelalte pagini. Si nu e o munca grea sa faci update o data la doua zile.

Oferind cititorilor informatii proaspete si in timp util, vei reusi in 2-3 luni sa atragi destui vizitatori si sa acumulezi si venituri din AdSense. Ceea ce uitati iar, este faptul ca puteti folosi si alte forme de Advertising. Cititi doar cu atentie informatiile oferite de fiecare.

Asa veti descoperi ca ati putea posta pe un blog Ads-uri oferite de Bidvertiser, AdBrite, Azzogle Ads, Fair Ads Network si sa folositi in acelasi timp si Kontera sau Chitika, in functie de ceea ce va doriti sa realizati, fara sa fie o problema.

Ceea ce conteaza, este sa oferiti cititorilor un text bogat si atragator, unic si nu copiat din alta parte, sa reusiti sa le treziti interesul si sa ii convingeti sa revina. Cautati sa oferiti informatii cat mai interesante si la momentul oportun puteti sa-i trimiteti catre alte site-uri pe care le aveti.

Invatati sa creati un lant de informatii astfel incat vizitatorul sa fie tentat sa urmeze sfatul vostru si sa treaca de pe un site pe altul pentru a descoperi noi amanunte. In masura in care ati reusit sa creati o retea, puteti sa va implicati mai mult.

Cu un numar acceptabil de nise, insemnand cel putin 5-6, cu un blog sau doua updatate la timp, poate si cu ceva eMiniMalls sau site-uri in care sa vindeti ceva atragator, ati putea sa investiti ceva banuti intr-o campanie pay-per-click care v-ar ajuta atunci sa obtineti rezultate.

In principiu AdSense nu are nimic de-a face cu norocul ci in primul rand cu calitatea si cantitatea celor expuse. Cu calitatea pentru ca veti avea vizitatori si cu volumul pentru ca asa cum am mai mentionat si alta data, banii se aduna cu picatura.

Nimeni nu devine bogat peste noapte decat daca are sansa sa castige la Loto sau sa moara o matusa. Aici insa, lucrurile stau cu totul altfel. Aici totul tine de munca si seriozitatea cu care abordezi aceasta zona de interes.

Si daca stau si ma gandesc bine, ce e greu dupa ce ai creat un website si l-ai optimizat sa mai creezi inca unul? Nu gasesti subiecte? Incearca atunci cu incredere sa faci marketing online si vei avea subiecte destule sa creezi si 5 intr-o luna.

In plus vei avea venituri nu doar din adsense ci si din vanzarile pe care le faci. Sa nu uitam ca Google isi schimba periodic algoritmul si din aceasta cauza ati putea avea surpriza ca uneori rezultatele sa fie mai bune si alteori mai slabe.

Cu cat mai multe nise, cu atat mai multe sanse de a acumula venituri. Sfatul meu este ca o data ce ati plecat pe aceasta cale, sa va continuati munca si vor aparea si rezultatele. Nu uitati ca intotdeauna la un volum mai mare de munca si veniturile vor fi mai mari.

marți, 11 septembrie 2007

Atrage noi vizitatori

Cu totii stim ca motoarele de cautare sunt mai atrase de bloguri si de noutati. Asa sunt si oamenii. Incearca si aplica aceasta strategie si pe website-ul tau. Ofera cititorilor noutatile care crezi ca-i intereseaza.

Ai la dispozitie o multime de posibilitati folosind un sistem foarte simplu si eficient. In masura in care un cunoscut blog sau newsletter este updatat, informatiile ajung instantaneu si la tine folosind un simplu gadget.

In felul acesta, vei fi zilnic cautat de cei care gasesc ceea ce vor pe pagina ta. Pe parcurs vor afla si altii si iti vor vizita pagina. Si incetul cu incetul, vei ajunge sa obtii un rank mult mai bun. Totul consta in a sti ce sa oferi vizitatorilor.

Iar pentru succesul tau, intotdeauna trebuie sa expui ce doresc ei sa gaseasca acolo si nu ce doresti tu sa citesti. Doar in felul acesta vei atrage mai multi vizitatori. Uneori, chiar daca nu ne place noua, trebuie sa avem grija sa placa publicului.

duminică, 9 septembrie 2007

Vrei sa vinzi un website?

Nu o data am vazut anunturi pe diferite forumuri cu oameni care vor sa vanda sau sa cumpere un website. Am sa vin si de aceasta data in ajutorul celor care nu stiu cum sa procedeze. Oricine poate vinde sau cumpara cu ajutorul acestui brooker.

Puteti gasi o multime de oportunitati, cu preturi incepand de la 5000$ sa spunem si ajungand peste 400.000$. Totul este in functie de buzunarul clientului. Iar in momentul in care vrei sa vinzi, daca mai creezi ceva trafic si ai adsense in el, poti obtine un pret bun pentru munca ta.

Ceea ce conteaza, sa fie in limba engleza si poti obtine un pret bun, mult mai bun decat daca ai cauta un client de-al nostru. Puteti vedea cateva oferte accesand linkurile. Am vazut website-uri produse de romani care pot fi vandute cu peste 10.000$ fara multa bataie de cap.

vineri, 7 septembrie 2007

Grafica

Cea mai mare oferta de grafica a toamnei. Puteti beneficia de tot ce tine de grafica in mod gratuit subscriind la noua oferta. Pentru o scurta perioada, aveti sansa sa luati capete grafice, template, clipart, banere, intr-un cuvant, tot ce tine de web design.

In plus, in cazul in care ati dori sa le vindeti, unele din ele vin cu drepturi de vanzare, cu pagini gata scrise pentru vanzare, tot ce aveti nevoie pentru a reusi. Toate grafica vine in format jpg si psd (nu e vorba de imaginea unui partid).

In plus, aveti posibilitatea sa urmariti cateva video pentru a invata sa lucrati cu grafica. Aveti e-cover pentru aceasta grafica, background-uri, un creator de mici website-uri cu care puteti vinde aceste produse sau altele.

joi, 6 septembrie 2007

Cine se teme de Google?

Un interesant articol aparut intr-o cunoscuta publicatie incearca sa lamureasca un pic lucrurile pe internet. In concluzie, marcheaza cateva puncte importante in mersul afacerilor online. Chiar sunteti curiosi cine se teme de Google?

Nu va ramane decat sa cititi mai multe in The Economist, care se vrea a fi o publicatie serioasa. Ati mai putea descoperi si alte articole interesante aparute in aceeasi publicatie. Dati click pe linkuri si descoperiti tot ce ascund aceste pagini.

miercuri, 5 septembrie 2007

Free image editors

Zilele trecute am fost intrebat despre un editor de imagine. Azi mi-am amintit si am hotarat sa ofer cateva informatii. Primul si cel mai bun editor e considerat Adobe Photoshop dar acesta poate fi folosit ca trial 30 de zile. Iar pretul lui e maricel.

Dar sunt in schimb altele free si bune chiar, cum ar fi Gimp. Totusi pentru incepatori recomand o forma modificata a programului care foloseste o interfata a lui Adobe Photoshop. O alta solutie buna ar fi Paint.Net.

Alte programe in domeniu am sa enumar IrfanView, FastStone Image Viewer, Photofiltre, Photo Editor, XnView, PhotoScape, WebSkape Photoeditor si Picasa. Nu va ramane decat sa le incercati personal.

marți, 4 septembrie 2007

Unealta indispensabila

Munca online presupune mult timp petrecut in fata calculatorului. Si ar fi si mai mult timp daca nu ar exista aceasta unealta care automatizeaza in cea mai mare masura. Va intrebati care este? Autoresponderul va face viata mai usoara si va scuteste de timp.

Tot el va da posibilitatea sa adunati clienti, sa le raspundeti cu un singur mesaj trimis unei liste de cateva mii de persoane si uneori tot el va ofera si bani. Asta in cazul in care alegeti un bun program care sa va ofere si un link de afiliere.

Mai exista si posibilitatea de a folosi un autoresponder gratuit, asa cum va ofer eu azi. Pentru ca vreau sa va arat ca se poate sa faci bani din nimic. Totul inseamna un pic de munca insa. Banii nu vor veni daca nu vei crea ceva, daca nu vei avea o lista de clienti la care sa le trimiti mesaje.

Important este sa faci primul pas. Dar despre acesti pasi am sa va explic in urmatoarele zile. V-ati gandit ce vreti sa faceti? Ce veti scrie intr-un website? Sau poate pentru inceput preferati un blog? Important e sa luati hotararea de a face ceva si mai ales de a trece la actiune.

luni, 3 septembrie 2007

Protejeaza linkul

Cand faci vanzari, cand ai un link de afiliere, cand ai un cont de paypal, intotdeauna e necesar sa-ti protejezi linkul pentru a nu avea surprize neplacute. Si pentru acest lucru exista un website care face asta gratuit.

Nu trebuie decat sa introduci linkul normal si sa apesi pe butonul de mai jos. Este foarte simplu. Daca doresti mai multe informatii, despre cine a dat click pe acel link, nu trebuie decat sa-ti creezi un cont si sa iti verifici periodic linkurile modificate.

Mai multe informatii veti descoperi singuri atunci cand veti folosi acest program care este destul de interesant si foarte util pentru cei care lucreaza online. Pentru cei cu adevarat seriosi in munca online, recomand un program platit dar care isi merita investitia.

Mai mult de atat nu ai nevoie si faci bani in mod sigur.

duminică, 2 septembrie 2007

Oameni si realizari II

Joel Osborn, o alta personalitate in marketing online va ajuta sa deveniti un super blogger. Va ofera o multime de produse cu care puteti incepe sa lucrati online. Impreuna cu Ginny Dye, o alta femeie din aceasta lume, va ofera o pagina gratuita cu un Mall.

Jason Dinner va ofera secretele paginii 404 error. In mod sigur ati vazut acest mesaj incercand sa accesati o pagina. In plus aveti ocazia sa descoperiti o multime de alte produse si oferte cautand numele lui pe net.

Ross Goldberg a postat pe blog multe informatii interesante pe care se merita sa le descoperiti. O noua posibilitate de a invata cum sa va creati un produs si cum sa-l promovati. Doar trebuie sa urmariti fiecare link in parte si sa descoperiti informatiile.

Ewen Chia este un alt prolific marketer. Interesant de vazut atat ofertele noi cat si cele vechi care nu sunt chiar putine. Intotdeauna puteti gasi ceva interesant si cam peste tot veti descoperi cadouri in schimbul subscrierii. Si asta este valabil la toti cei mentionati.

Barbara King, inca o femeie in aceasta lume, va ofera si ea posibilitatea de a obtine produse pe care sa le promovati si chiar vinde. Va ajuta sa va creati o lista de posibili clienti si chiar mai mult, va ajuta sa faceti bani prin afiliere.

Ajunge si pe azi cu cei prezentati. Am vrut sa arat printre altele ca sunt multe femei de top in aceasta lume, iar daca ele au reusit, nu inteleg de ce altii nu ar putea reusi. Am sa va spun ce au avut ele in plus. "VOINTA"

sâmbătă, 1 septembrie 2007

Oameni si realizari

Mark Flavin este un cunoscut marketer. Citind pagini din blogul lui si vazand ofertele lui, puteti invata multe lucruri interesante. In plus, daca va grabiti, puteti beneficia de un scurt raport despre cum sa dominati motoarele de cautare. Intr-un cuvant, despre SEO.

Joel Comm este o personalitate in marketing online si pentru multi nu mai necesita nici o prezentare. Dar este persoana care ofera zilnic noutati in domeniu. Iar rezultatele lui sunt pe masura ofertelor prezentate.

Matt Callen este o alta mare personalitate cu realizari deosebite, de la care puteti invata o multime de lucruri interesante. Cautati numele lor pe internet si veti descoperi mult mai mult decat va ofer eu in cele cateva randuri.

Lorna Thurston este o femeie care stie ce vrea si stie cum sa faca bani online. Puteti vedea ca nu este o lume doar pentru barbati. Mai sunt multe alte femei care isi merita respectul in aceasta lume prin propria munca.

Patric Chan un alt nume care ofera o multime de informatii si oportunitati de a lucra online si de a face bani. Nu conteaza de unde esti atunci cand vrei sa arati ca poti. Totul este vointa si munca iar timpul iti da posibilitatea sa te afirmi.

Am ales doar cinci personalitati de data asta pentru simplu fapt ca realizarile lor sunt atat de multe ca daca nu va sunt cunoscuti va poate lua o zi sa aflati aproape totul despre ele. Consider ca e o buna modalitate de a invata direct de la sursa.